banner BANC_tarragona reus forum-60 El proper 30 d’octubre tindrà lloc a Tarragona el FÒRUM D’INVERSIÓ TARRAGONA REUS,  organitzat per l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, Business Angels Network de Catalunya (BANC) i Reus Tarragona Business Angels (RT BAN).

A la sessió es presentaran set projectes empresarials amb un fort potencial de creixement,  prèviament seleccionats d’entre les diverses candidatures presentades.

La sessió començarà a les 11h. amb la benvinguda als assistents per parts dels organitzadors, a continuació els set emprenedors participants presentaran els seus projectes i atendran les preguntes dels inversors.

Els emprenedors representants dels set projectes tindran l’oportunitat d’exposar la seva iniciativa empresarial davant d’un auditori compost per empresaris i potencials inversors, principalment de la província de Tarragona, interessats en conèixer nous projectes empresarials per invertir-hi.

Per assistir com a inversor envian’s aquest formulari d’inscripció a info@bancat com