2013_ACCIÓEl proper 27 d’octubre a les 11.30h. tindrà lloc al Palau de Pedralbes la presentació del balanç 2009-2014 de la Xarxa d’Inversors Privats d’ACCIÓ (XIP). L’acte comptarà amb l’obertura per part del Honorable Sr. Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte participaran representants de les set xarxes de Business Angels que integren la Xarxa d’Inversors Privats d’ACCIÓ (XIP), així com representants d’empreses invertides per inversors d’aquestes entitats.

Per part de Business Angels Network de Catalunya, entitat pertanyent a la XIP d’ACCIÓ, participarà el seu Director, l’Albert Colomer, que explicarà el funcionament i l’evolució de la xarxa, fent un balanç dels resultats obtinguts durant aquests últims cinc anys.


Més informació i inscripcions aquí