Premis Creatic 2014Fins el proper 13 d’octubre està obert el termini per presentar candidatures a l’edició d’enguany dels Premis Creatic, organitzats per la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró.

Aquests premis tenen com a objectiu promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials.

Als premis Creatic s’hi poden presentar projectes de nova creació o bé empreses constituïdes el 2014 que incorporen una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés productiu, d’un mètode de comercialització o d’organització que suposin un avantatge competitiu.

Els candidats hauran de presentar un resum executiu del seu projecte i un vídeo de presentació de l’empresa. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un comitè intern del Tecnocampus seleccionarà els deu projectes finalistes. Posteriorment, els emprenedors els hauran de presentar en un format elevator pitch davant el jurat, que triarà els guanyadors. Business Angels Network de Catalunya, com a entitat col.laboradora dels premis, forma part d’aquest jurat, que el proper 20 de novembre al Centre de Congressos del Tecnocampus farà lliurament dels guardons als projectes guanyadors.

El primer classificat obtindrà 8.000 euros; el segon, 5.000 euros i el tercer, 2.500 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any en el preu per instal·lar-se a la incubadora del Tecnocampus.

Més informació aquí

Font: Tecnocampus Mataró Maresme