logotip Business Angels Network de Catalunya traçatInversors de Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) han invertit a l’empresa barcelonina.

La plataforma www.billage.es permet una gestió integral de negocis a empresaris de petites empreses, emprenedors, autònoms i comerços d’una manera fàcil i econòmica.

L’empresa barcelonina BILLAGE SOFTWARE SL ha ampliat recentment el seu capital gràcies a l’entrada de dos business angels i de la societat valenciana Sinensis Seed Capital, fons d’inversió associat a l’acceleradora de start-ups Business Booster i que té participació en altres empreses que han passat pel programa d’acceleració. L’operació s’ha fet gràcies a la supervisió i inversors de la xarxa Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya). Aquesta ampliació de capital servirà per finançar la fase de creixement comercial en que es troba immersa l’empresa.

Promotors de BILLAGE

BILLAGE és l’eina de gestió integral en el cloud per a petits empresaris. A través de l’aplicació web billage.es, empresaris, emprenedors, autònoms i comerços poden fer una gestió i un control dels seus negocis que inclou des de la generació d’una oportunitat de negoci fins a la gestió del cobrament. Billage és la plataforma més completa del mercat, ja que integra en una sola eina web: Facturació, CRM, ofertes, gestió de cobraments i pagaments, gestió de projectes i gestió documental. Ho fa amb un model de negoci Software as a Service (Saas), on el client paga un econòmic preu mensual per l’ús de la plataforma.

 La idea es va iniciar el 2010 i els promotors, amb àmplia experiència en el món del software, finalment van constituir l’empresa tecnològica BILLAGE SOFTWARE SL a meitats del 2013. La plataforma es troba tota desenvolupada i operativa, i actualment ja té una base fidelitzada de clients que va creixent mensualment. Amb l’ampliació de capital, la start-up vol créixer encara més en el mercat espanyol.

Business Angels Network de Catalunya, la xarxa pionera de business angels a Espanya, posa en contacte a emprenedors i llurs projectes empresarials amb business angels. Des dels seus inicis fins a finals del 2013, Business Angels Network de Catalunya ha tancat 41 operacions d’inversió, amb un volum d’inversió de 5,8M€.