Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) i Barcelona Centre de Disseny (BCD) organitzen conjuntament el Fòrum d’Inversió d’ACCME, un Fòrum de les Indústries Culturals i Creatives.

L’acte tindrà lloc el dijous 27 de març pel matí a les instal·lacions de BCD de Glòries, i es presentaran els 7 millors projectes del sector davant d’inversors privats.

El proper dijous dia 27 de març de 2014 a les 10.15h tindrà lloc a l’edifici Disseny HUB Barcelona de Glòries el Fòrum d’Inversió d’ACCME, del sector de les Indústries Culturals i Creatives (ICC). L’acte, organitzat conjuntament entre la xarxa Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) i Barcelona Centre de Disseny (BCD), comptarà amb la presència dels 7 millors projectes culturals i creatius seleccionats, una trentena d’inversors privats, entitats i mitjans de comunicació.

Les 7 empreses emprenedores seleccionades faran un breu exposició del seu projecte empresarial i de l’oportunitat d’inversió que ofereixen davant d’inversors privats. Són projectes que busquen entre 50.000€ i 300.000€ i presenten propostes innovadores en d’àmbits diversos com són les noves tecnologies, la moda, l’editorial, l’arquitectura i l’art. Al finalitzar les exposicions, tindrà lloc un espai de networking entre els emprenedors i els inversors, i mentrestant, es firmarà un conveni de col·laboració entre Business Angels Network de Catalunya i BCD.

L’acte serà la culminació de la 3a edició del programa ACCME (Ángeles i Cultura par la Creación de Más Empleo), promogut per Business Angels Network de Catalunya i el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, que prepara a emprenedors de l’àmbit cultural i creatiu per rebre inversió de business angels. Projectes derivats de les formacions i assessoraments d’ACCME d’aquest any participaran al Fòrum d’Inversió.

Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), xarxa creada el 2002 i pionera de business angels a Espanya, és una associació de business angels que posa en contacte a emprenedors que busquen finançament amb inversors privats. Entre les seves activitats més destacades, actualment promou la inversió en l’àmbit cultural i creatiu, donat el seu potencial de creixement.

Barcelona Centre de Disseny (BCD) es l’impulsora del programa MID (Mercat d’Idees de Disseny), que fomenta l’emprenedoria creativa mitjançant la creació d’oportunitats de negoci entre emprenedors, creatius, empreses i inversors. L’objectiu del MID és convertir els projectes participants en productes o serveis de mercat, ja sigui a través d’una empresa que els adquireixi, o via un inversor que doni suport a un emprenedor per crear o ajudar a créixer un projecte empresarial.