Avui, 6 de febrer, se celebra al Parc Tecnològic del Vallès la I Jornada de Finançament de la Ciència i Innovació Social (FCIS).

La recerca i la ciència són el motor del progrés de la Societat. Malgrat això, cada dia resulta més difícil aconseguir recursos econòmics per aconseguir el seu finançament. En aquesta jornada es donaran a conèixer vies complementàries de finançament de l’R+D+I, experiències d’èxit de projectes, tant nacionals com internacionals, i noves formes de col·laboració per a finançar aquests projectes.

El públic objectiu són investigadors, societats científiques, societats mèdiques, associacions de pacients i en general, qualsevol persona interessada en el finançament de la ciència i la recerca.

A les sessions programades al matí es tractaran les diferents fonts de finançament per a projectes de recerca i emprenedoria. L’Albert Colomer, Director de BANC, participarà a la jornada donant a conèixer la figura del Business Angel , amb la conferència “El finançament privat en nous projectes”, presentarà la seva intervenció el Sr. Manuel Pérez-Alonso,  President de la Asociación Española de Emprendedores Científico – Tecnológicos.

A la tarda se celebraran els taller de formació:  “La nova Llei del Mecenatge. Una oportunitat per a la captació privada de fons per a l’R+D+I” i “Crowdfunding. Com aconseguir que la Societat s’involucri en el finançament dels projectes científics?

Podeu seguir la jornada via streaming accedint a través de la página web:

 http://www.cerdanyolaoberta.cat/jornadafcis/

Més informació i inscripcions aquí