ROOMTAB instal·la tablets a les habitacions dels hotels que integren els serveis oferts per l’hotel i els serveis de la ciutat i el seu entorn.

L’empresa ROOMTAB SYSTEMS SL va ampliar el seu capital social a finals de 2013 gràcies a l’entrada d’inversors de la xarxa Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya). Aquesta ampliació de capital servirà per finançar la fase de creixement comercial en que es troba immersa l’empresa.

ROOMTAB instal·la tablets a les habitacions dels hotels que integren els serveis oferts propis de l’hotel i els serveis de la ciutat i el seu entorn. És un nou canal innovador i de comunicació entre el turista, l’hoteler i la ciutat. Des de la comoditat de l’habitació, l’hoste, sigui mitjançant les tabletes o els seus propis dispositius mòbils, pot sol·licitar room services, consultar guies turístiques interactives, comprar entrades, reservar taula en restaurants i sol·licitar  taxis, entre d’altres.

Socis promotors de Roomtab

L’empresa tecnològica ROOMTAB SYSTEMS SL va néixer el 2012 i té les seves oficines als espais d’incubació de la UPF-Business Shuttle a Almogàvers Business Factory, equipament impulsat per Barcelona Activa. Actualment ja compta amb 9 treballadors i amb tablets instal·lades en hotels tan coneguts com el Barceló Raval (Barcelona), Hostemplo (Barcelona), Almadra Park Hotel (Roses) i L’Hotel Empordà (Figueres). A més a més, ROOMTAB ha desenvolupat una aplicació mòbil que sortirà a mercat aquest mes. Un cop testejat i consolidat el sistema, ara busca expandir-se comercialment.

Business Angels Network de Catalunya, la xarxa pionera de business angels a Espanya, posa en contacte a emprenedors i llurs projectes empresarials amb business angels. Fins a finals de 2012, l’entitat havia finançat 36 projectes amb un total d’inversió de més de 5 milions d’euros.

Font: Business Angels Network de Catalunya