[:ca]

El passat dimecres 11 de desembre es va celebrar a Barcelona el Greenvestment Readiness de INVER, una jornada per preparar a emprenedors verds per rebre finançament de business angels.

 L’acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) i la Fundación Biodiversidad, va congregar 20 emprenedors durant tot el dia. Per la tarda es van convidar a 6 inversors per poder valorar els projectes.

El dimecres passat, dia 11 de desembre de 2013, a les oficines de Business Angels Network de Catalunya a Barcelona, va tenir lloc el “Greenvestment Readiness: Sistemas alternativos de Inversión. Los business angels”, una formació de tot un dia del programa “INVER, Invierte en Verde”. INVER, està promogut per Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) en el marc del Programa Emplea Verde 2007-2013, i impulsat per la Fundación Biodiversidad i el Fons Social Europeu. Té com a objectiu promoure la creació d’empreses o noves línies de negoci en empreses de sectors o activitats vinculades al medi ambient, a través de la inversió privada procedent dels business angels.

El Greenvestment Readiness del dia 11 va comptar amb l’assistència de 20 emprenedors amb projectes empresarials verds i va consistir en una jornada de formació i preparació dels assistents per rebre inversió de business angels. En les sessions teòriques del matí es va tractar temes tant importants com el mercat de la inversió privada, el model de negoci, i consells útils per fer un pitch davant d’inversors.

Per la tarda, tots aquests conceptes es van posar en pràctica i es van invitar a 6 inversors del sector verd per escoltar i valorar els projectes. Cada emprenedor va fer un pitch de 2 minuts davant dels inversors i la resta d’assistents. A l’acabar, es va fer una entrega de diplomes als assistents i als dos millors pitchs de la tarda. Els projectes guanyadors van ser PLAY TO RIDE i ARSUS PAPER.

El programa de INVER preveu properament futurs GREENVESTMENT READINESS a Balears i Madrid. De tots els projectes verds participants en el programa, a juliol de 2014 es farà un Fòrum d’Inversió Verd final on exposaran els 7 millors projectes empresarials verds davant d’una quarantena d’inversors.

Business Angels Network de Catalunya, institució que posa en contacte business angels i emprenedors que cercen finançament, estudia oportunitats d’inversió en tots els sectors. Des de la seva constitució fins al 2012, Business Angels Network de Catalunya ha tancat 36 operacions amb un volum d’inversió aconseguida de 5M€. Amb el programa INVER, Business Angels Network de Catalunya aposta fort per la inversió en verd.

Totes les acciones de INVER són gratuïtes i cofinançades pel FSE.

 

 [:es]

El passat dimecres 11 de desembre es va celebrar a Barcelona el Greenvestment Readiness de INVER, una jornada per preparar a emprenedors verds per rebre finançament de business angels.

 L’acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) i la Fundación Biodiversidad, va congregar 20 emprenedors durant tot el dia. Per la tarda es van convidar a 6 inversors per poder valorar els projectes.

El dimecres passat, dia 11 de desembre de 2013, a les oficines de Business Angels Network de Catalunya a Barcelona, va tenir lloc el “Greenvestment Readiness: Sistemas alternativos de Inversión. Los business angels”, una formació de tot un dia del programa “INVER, Invierte en Verde”. INVER, està promogut per Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) en el marc del Programa Emplea Verde 2007-2013, i impulsat per la Fundación Biodiversidad i el Fons Social Europeu. Té com a objectiu promoure la creació d’empreses o noves línies de negoci en empreses de sectors o activitats vinculades al medi ambient, a través de la inversió privada procedent dels business angels.

El Greenvestment Readiness del dia 11 va comptar amb l’assistència de 20 emprenedors amb projectes empresarials verds i va consistir en una jornada de formació i preparació dels assistents per rebre inversió de business angels. En les sessions teòriques del matí es va tractar temes tant importants com el mercat de la inversió privada, el model de negoci, i consells útils per fer un pitch davant d’inversors.

Per la tarda, tots aquests conceptes es van posar en pràctica i es van invitar a 6 inversors del sector verd per escoltar i valorar els projectes. Cada emprenedor va fer un pitch de 2 minuts davant dels inversors i la resta d’assistents. A l’acabar, es va fer una entrega de diplomes als assistents i als dos millors pitchs de la tarda. Els projectes guanyadors van ser PLAY TO RIDE i ARSUS PAPER.

El programa de INVER preveu properament futurs GREENVESTMENT READINESS a Balears i Madrid. De tots els projectes verds participants en el programa, a juliol de 2014 es farà un Fòrum d’Inversió Verd final on exposaran els 7 millors projectes empresarials verds davant d’una quarantena d’inversors.

Business Angels Network de Catalunya, institució que posa en contacte business angels i emprenedors que cercen finançament, estudia oportunitats d’inversió en tots els sectors. Des de la seva constitució fins al 2012, Business Angels Network de Catalunya ha tancat 36 operacions amb un volum d’inversió aconseguida de 5M€. Amb el programa INVER, Business Angels Network de Catalunya aposta fort per la inversió en verd.

Totes les acciones de INVER són gratuïtes i cofinançades pel FSE.

 

  [:en]

El passat dimecres 11 de desembre es va celebrar a Barcelona el Greenvestment Readiness de INVER, una jornada per preparar a emprenedors verds per rebre finançament de business angels.

 L’acte, organitzat per Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) i la Fundación Biodiversidad, va congregar 20 emprenedors durant tot el dia. Per la tarda es van convidar a 6 inversors per poder valorar els projectes.

El dimecres passat, dia 11 de desembre de 2013, a les oficines de Business Angels Network de Catalunya a Barcelona, va tenir lloc el “Greenvestment Readiness: Sistemas alternativos de Inversión. Los business angels”, una formació de tot un dia del programa “INVER, Invierte en Verde”. INVER, està promogut per Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) en el marc del Programa Emplea Verde 2007-2013, i impulsat per la Fundación Biodiversidad i el Fons Social Europeu. Té com a objectiu promoure la creació d’empreses o noves línies de negoci en empreses de sectors o activitats vinculades al medi ambient, a través de la inversió privada procedent dels business angels.

El Greenvestment Readiness del dia 11 va comptar amb l’assistència de 20 emprenedors amb projectes empresarials verds i va consistir en una jornada de formació i preparació dels assistents per rebre inversió de business angels. En les sessions teòriques del matí es va tractar temes tant importants com el mercat de la inversió privada, el model de negoci, i consells útils per fer un pitch davant d’inversors.

Per la tarda, tots aquests conceptes es van posar en pràctica i es van invitar a 6 inversors del sector verd per escoltar i valorar els projectes. Cada emprenedor va fer un pitch de 2 minuts davant dels inversors i la resta d’assistents. A l’acabar, es va fer una entrega de diplomes als assistents i als dos millors pitchs de la tarda. Els projectes guanyadors van ser PLAY TO RIDE i ARSUS PAPER.

El programa de INVER preveu properament futurs GREENVESTMENT READINESS a Balears i Madrid. De tots els projectes verds participants en el programa, a juliol de 2014 es farà un Fòrum d’Inversió Verd final on exposaran els 7 millors projectes empresarials verds davant d’una quarantena d’inversors.

Business Angels Network de Catalunya, institució que posa en contacte business angels i emprenedors que cercen finançament, estudia oportunitats d’inversió en tots els sectors. Des de la seva constitució fins al 2012, Business Angels Network de Catalunya ha tancat 36 operacions amb un volum d’inversió aconseguida de 5M€. Amb el programa INVER, Business Angels Network de Catalunya aposta fort per la inversió en verd.

Totes les acciones de INVER són gratuïtes i cofinançades pel FSE.

 

  [:]