[:ca]

La iniciativa suposa l’activitat de promoció dels Business Angels més gran realitzada a dia d’avui, amb 130 esdeveniments en 31 països.

La EBAW ha obtingut el suport explícit del President de la CE, el Sr José Manuel Barroso.

Un dels principals partners de la EBAW a Catalunya, Business Angels Network de Catalunya, hi ha contribuït organitzant tallers amb inversors i un Fòrum d’inversió a Granollers.

Conclou la primera edició de la Setmana Europea de Business Angels (EBAW) liderada per la Xarxa Europea de Business Angels (EBAN) i que compta amb Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network) com un dels principals promotors al nostre país.

La EBAW s’ha dut a terme del 18 al 24 de novembre 2013 i a comprès més de 130 esdeveniments en 31 països . La setmana ha suposat un esforç pan-europeu per ressaltar el paper de la inversió Business Angels a tot Europa i per fer augmentar el nombre de inversors privats que financen PIMEs en les seves primeres etapes de creixement.

Tan sols al 2012, 5.100 M€ van ser invertits per Business Angels a tot Europa, amb un creixement del 19% respecte el 2011. La comunitat d’inversors privats també va augmentar fins a assolir 261.000 Business Angels. Aquests dades demostren que es tracta d’un mercat creixent però lluny encara d’assolir tot el seu potencial. La EBAW té com a objectiu  sensibilitzar el mercat en les seves dues vessants: per una banda atraure més Business Angels i per l’altra mostrar a les pimes els avantatges del “capital intel·ligent ” dels Business Angels.

El mateix President de la Comissió Europea, José Manuel Barroso, ja ha expressat el seu suport a la iniciativa, tot afirmant que els Business Angels juguen un paper molt important en la recuperació econòmica d’Europa, mitjançant el finançament de noves empreses que creen llocs de treball i aporten innovació europea a consumidors i negocis de tot el mon. El Sr Barroso ha volgut agrair a la EBAN “la organització de la Setmana Europea de Business Angels, la qual no només ajuda a sensibilitzar particulars per invertir en start-ups sinó que també contribueix a generar innovació i a crear llocs de treball arreu d’Europa”.

Per la seva banda, el president de la EBAN, Paulo Andrez, ha afirmat que “els resultats de la setmana demostren que hi ha un enorme potencial que hem de gestionar, per tal de crear un comunitat inversora europea encara més gran i més forta. Combinant els 5.100 milions d’euros d’inversió record de l’any passat amb la comunitat de Business Angels diversa i compromesa que han participat en la EBAW, m’arrisco a dir que estem entrant en una nova era en la inversió dels Business Angels a Europea”.

Tanmateix, al nostre país s’han organitzat diversos actes amb motiu de la EBAW entre els quals destaquen, una trobada taller amb un grup d’empresaris inversors a Reus, un fòrum d’inversió per 7 projectes emprenedors celebrat a Granollers davant uns 30 Business Angels, o la celebració del 2n Congrés espanyol Business Angels a València, que va comptar amb la participació del Sr Albert Colomer, membre del comitè executiu de la EBAN i Director de Business Angels Network de Catalunya.

Per obtenir més informació sobre la EBAW podeu accedir a www.europeanangelweek.eu.

Per accedir a la carta del President de la CE, José Manuel Barroso, podeu clickar aquí.

 

 [:es]

La iniciativa suposa l’activitat de promoció dels Business Angels més gran realitzada a dia d’avui, amb 130 esdeveniments en 31 països.

La EBAW ha obtingut el suport explícit del President de la CE, el Sr José Manuel Barroso.

Un dels principals partners de la EBAW a Catalunya, Business Angels Network de Catalunya, hi ha contribuït organitzant tallers amb inversors i un Fòrum d’inversió a Granollers.

Conclou la primera edició de la Setmana Europea de Business Angels (EBAW) liderada per la Xarxa Europea de Business Angels (EBAN) i que compta amb Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network) com un dels principals promotors al nostre país.

La EBAW s’ha dut a terme del 18 al 24 de novembre 2013 i a comprès més de 130 esdeveniments en 31 països . La setmana ha suposat un esforç pan-europeu per ressaltar el paper de la inversió Business Angels a tot Europa i per fer augmentar el nombre de inversors privats que financen PIMEs en les seves primeres etapes de creixement.

Tan sols al 2012, 5.100 M€ van ser invertits per Business Angels a tot Europa, amb un creixement del 19% respecte el 2011. La comunitat d’inversors privats també va augmentar fins a assolir 261.000 Business Angels. Aquests dades demostren que es tracta d’un mercat creixent però lluny encara d’assolir tot el seu potencial. La EBAW té com a objectiu  sensibilitzar el mercat en les seves dues vessants: per una banda atraure més Business Angels i per l’altra mostrar a les pimes els avantatges del “capital intel·ligent ” dels Business Angels.

El mateix President de la Comissió Europea, José Manuel Barroso, ja ha expressat el seu suport a la iniciativa, tot afirmant que els Business Angels juguen un paper molt important en la recuperació econòmica d’Europa, mitjançant el finançament de noves empreses que creen llocs de treball i aporten innovació europea a consumidors i negocis de tot el mon. El Sr Barroso ha volgut agrair a la EBAN “la organització de la Setmana Europea de Business Angels, la qual no només ajuda a sensibilitzar particulars per invertir en start-ups sinó que també contribueix a generar innovació i a crear llocs de treball arreu d’Europa”.

Per la seva banda, el president de la EBAN, Paulo Andrez, ha afirmat que “els resultats de la setmana demostren que hi ha un enorme potencial que hem de gestionar, per tal de crear un comunitat inversora europea encara més gran i més forta. Combinant els 5.100 milions d’euros d’inversió record de l’any passat amb la comunitat de Business Angels diversa i compromesa que han participat en la EBAW, m’arrisco a dir que estem entrant en una nova era en la inversió dels Business Angels a Europea”.

Tanmateix, al nostre país s’han organitzat diversos actes amb motiu de la EBAW entre els quals destaquen, una trobada taller amb un grup d’empresaris inversors a Reus, un fòrum d’inversió per 7 projectes emprenedors celebrat a Granollers davant uns 30 Business Angels, o la celebració del 2n Congrés espanyol Business Angels a València, que va comptar amb la participació del Sr Albert Colomer, membre del comitè executiu de la EBAN i Director de Business Angels Network de Catalunya.

Per obtenir més informació sobre la EBAW podeu accedir a www.europeanangelweek.eu.

Per accedir a la carta del President de la CE, José Manuel Barroso, podeu clickar aquí.

 

  [:en]

La iniciativa suposa l’activitat de promoció dels Business Angels més gran realitzada a dia d’avui, amb 130 esdeveniments en 31 països.

La EBAW ha obtingut el suport explícit del President de la CE, el Sr José Manuel Barroso.

Un dels principals partners de la EBAW a Catalunya, Business Angels Network de Catalunya, hi ha contribuït organitzant tallers amb inversors i un Fòrum d’inversió a Granollers.

Conclou la primera edició de la Setmana Europea de Business Angels (EBAW) liderada per la Xarxa Europea de Business Angels (EBAN) i que compta amb Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network) com un dels principals promotors al nostre país.

La EBAW s’ha dut a terme del 18 al 24 de novembre 2013 i a comprès més de 130 esdeveniments en 31 països . La setmana ha suposat un esforç pan-europeu per ressaltar el paper de la inversió Business Angels a tot Europa i per fer augmentar el nombre de inversors privats que financen PIMEs en les seves primeres etapes de creixement.

Tan sols al 2012, 5.100 M€ van ser invertits per Business Angels a tot Europa, amb un creixement del 19% respecte el 2011. La comunitat d’inversors privats també va augmentar fins a assolir 261.000 Business Angels. Aquests dades demostren que es tracta d’un mercat creixent però lluny encara d’assolir tot el seu potencial. La EBAW té com a objectiu  sensibilitzar el mercat en les seves dues vessants: per una banda atraure més Business Angels i per l’altra mostrar a les pimes els avantatges del “capital intel·ligent ” dels Business Angels.

El mateix President de la Comissió Europea, José Manuel Barroso, ja ha expressat el seu suport a la iniciativa, tot afirmant que els Business Angels juguen un paper molt important en la recuperació econòmica d’Europa, mitjançant el finançament de noves empreses que creen llocs de treball i aporten innovació europea a consumidors i negocis de tot el mon. El Sr Barroso ha volgut agrair a la EBAN “la organització de la Setmana Europea de Business Angels, la qual no només ajuda a sensibilitzar particulars per invertir en start-ups sinó que també contribueix a generar innovació i a crear llocs de treball arreu d’Europa”.

Per la seva banda, el president de la EBAN, Paulo Andrez, ha afirmat que “els resultats de la setmana demostren que hi ha un enorme potencial que hem de gestionar, per tal de crear un comunitat inversora europea encara més gran i més forta. Combinant els 5.100 milions d’euros d’inversió record de l’any passat amb la comunitat de Business Angels diversa i compromesa que han participat en la EBAW, m’arrisco a dir que estem entrant en una nova era en la inversió dels Business Angels a Europea”.

Tanmateix, al nostre país s’han organitzat diversos actes amb motiu de la EBAW entre els quals destaquen, una trobada taller amb un grup d’empresaris inversors a Reus, un fòrum d’inversió per 7 projectes emprenedors celebrat a Granollers davant uns 30 Business Angels, o la celebració del 2n Congrés espanyol Business Angels a València, que va comptar amb la participació del Sr Albert Colomer, membre del comitè executiu de la EBAN i Director de Business Angels Network de Catalunya.

Per obtenir més informació sobre la EBAW podeu accedir a www.europeanangelweek.eu.

Per accedir a la carta del President de la CE, José Manuel Barroso, podeu clickar aquí.

 

  [:]