Ahir, dia 20 de novembre, a les instal·lacions de Can Muntanyola, es va celebrar el primer Fòrum d’Inversió fet mai a Granollers.

L’acte, organitzat per Granollers Mercat i Business Angels Network de Catalunya (BANC),  va acollir 7 projectes d’inversió i 27 business angels.

Ahir dia 20 de novembre a les 10h., va tenir lloc el primer Fòrum d’Inversió de Granollers, a les instal·lacions de Centre de Serveis a les Empreses de Granollers, a Can Muntanyola. L’acte, organitzat per Granollers Mercat i Business Angels Network Catalunya (BANC), va consistir en l’exposició de 7 projectes emprenedors que busquen finançament davant de 27 inversors privats.

Antoni Abad, President de BANC i de CECOT, en l’obertura del Fòrum

En el Fòrum s’hi van presentar 7 projectes empresarials, seleccionats per les entitats organitzadores d’entre 40 candidatures rebudes. D’aquestes empreses finalistes, 3 eren del Vallès Oriental. El projectes participants: HOOP KIDS, BELLA IDEA, DOLORES ENTERTAINMENT, SANO Y UNIVERSAL, SLASTIK, KEONN i EBOTLUTION SYSTEMS, dels sectors industrial, serveis i TIC, van presentar les seves oportunitats d’inversió als inversors assistents i als mitjans.

L’acte es va obrir amb la benvinguda als assistents per part del Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers, el Sr. Antoni Abad, President de BANC i de CECOT, i Sra. Andrea Canelo, Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers. A la cloenda de l’acte, es va fer un espai de networking amb stands de les empreses participants. Els business angels assistents van valorar molt positivament el format del fòrum així com l’alt nivell de les presentacions observades.

El Fòrum d’Inversió de Granollers va ser un acte emmarcat en la European Business Angels Week, que té lloc des del 18 al 24 de novembre, i en la que BANC hi participa activament amb diverses activitats.