El proper dimecres dia 20 de novembre, a les instal·lacions de Can Muntanyola, Camí del Mig 22, al Polígon Industrial de Palou Nord de Granollers, se celebrarà el primer Fòrum d’Inversió de Granollers.

A l’acte es presentaran 7 projectes d’inversió de diferents sectors d’activitat davant de business angels.

El proper dimecres 20 de novembre a les 10h., tindrà lloc el primer Fòrum d’Inversió de Granollers, a les instal·lacions de Can Muntanyola. L’objectiu de la trobada és facilitar l’accés a finançament privat a empreses innovadores locals que estan iniciant la seva activitat.

El Fòrum està organitzat per Granollers Mercat i Business Angels Network Catalunya (Business Angels Network de Catalunya). Representants d’aquestes entitats han format part del comitè que ha seleccionat els 7 projectes entre 40 candidats que finalment tindran l’oportunitat d’exposar la seva iniciativa empresarial davant d’una quarantena inversors assistents.

Aquests projectes seleccionats pertanyen fonamentalment als sectors industrial i TIC. Es tracta de projectes que es troben en una etapa inicial o en procés d’expansió i que tenen un alt potencial de creixement. Són projectes que necessiten una injecció de capital d’entre 100.000 i 1 M d’euros.

L’acte s’obrirà amb la benvinguda de les entitats organitzadores i a continuació es presentaran, de la mà dels seus emprenedors, els 7 projectes participants. Finalitzada la ronda de presentacions es durà a terme una trobada de networking entre les empreses participants i els business angels assistents.

Amb aquest Fòrum d’Inversió, la ciutat de Granollers se suma al tren del business angels, una alternativa al finançament cada vegada més freqüent per empreses emprenedores. La trobada és un acte que queda emmarcat en la European Business Angels Week, que té lloc des del 18 al 24 de novembre.