La reunió informativa tindrà lloc el dia 14 de novembre a les 16h. a les oficines de Business Angels Network de Catalunya a Barcelona.

Dirigida a pimes, micropimes i autònoms amb línies de negoci de sectors o activitats vinculades al medi ambient.

Business Angels Network de Catalunya i la Fundación Biodiversidad engeguen INVER, un programa pioner per emprendre i invertir en verd. L’objectiu del programa és promoure la creació d’empreses o noves línies de negoci en empreses de sectors o activitats vinculades al medi ambient, a través de la inversió privada procedent dels business angels com a font de finançament.

El programa INVER arribarà a 517 usuaris i tindrà 11 línies d’actuació, entre accions formatives, assessoraments i esdeveniments, per a captar, formar i finançar empreses emprenedores o noves línies de negoci de sectors o activitats vinculades al medi ambient. Durà a terme llurs accions en tres places diferents: Catalunya, Madrid, i Balears. Les línies d’actuació culminaran amb un fòrum d’inversió final, on hi exposaran els millors projectes verds que hagin format part del programa.

Totes les acciones de INVER són gratuïtes i cofinançades pel FSE.

Més informació aquí

Envian’s el formulari d’inscripció abans del 13 de novembre a info@bancat.com