El proper 19 de novembre se celebrarà a Barcelona, la Jornada FP7-Green Cars/Horizon2020-Green Vehicles 2013: Nuevas oportunidades para el sector de los vehículos limpios, en col·laboració amb el Simposi Internacional EVS27.

Aquesta jornada constituirà un excel·lent fòrum de trobada de tots els agents tecnològics dels sectors involucrats, l’objectiu de la qual és mostrar iniciatives innovadores en aquesta àrea, en línia amb les presentacions de les jornades d’anys anteriors. El programa també  inclourà presentacions de representants de la Comissió Europea.

La jornada comptarà amb les presentacions  de productes o serveis, prèviament  seleccionats, que s’hagin desenvolupat gràcies als últims projectes R+D i que en l’actualitat estiguin buscant algun tipus d’inversió o finançament per ser comercialitzats.

A més, amb motiu de la celebració de la jornada, s’editarà un llibre on  s’inclouran els resums d’aquestes  presentacions i l’actualització dels dos directoris elaborats en anys anteriors:

*Directori de projectes nacionals, regionals, i fins i tot europeus en els quals hi hagi participació espanyola rellevant, relacionats amb la eco i electromovilitat.

*Directori d’oferta tecnològica nacional en eco i electromovilitat (vehicles, components, demostradores, infraestructura de recarrega, programari, etc. així com innovacions en productes, processos i models de negoci).

Igual que en edicions anteriors, aquest llibre es distribuirà a tots els esdeveniments nacionals i europeus sobre eco i electromovilitat.

Formulari d’inscripció per assistir a la jornada aquí (abans del 31 d’octubre)