Organitzada per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i Procornellà, entitat conveniada amb la xarxa Business Angels Network de Catalunya des de l’any 2004, el proper 27 de setembre a les 09h. tindrà lloc a L’Auditori de Cornellà la “Jornada finançament: Busques com finançar els teus projectes?”, una trobada entre empreses catalanes per afavorir i generar oportunitats de finançament a través de la metodologia del networking.

La sessió proporcionarà als emprenedors l’oportunitat de conèixer les diferents opcions  de finançament  que poden trobar a Catalunya.

La jornada constarà de dues parts. A la primera, l’Oriol Amat, Doctor en Ciències Econòmiques i Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, oferirà una conferència  sobre les diferents necessitats de finançament  d’una empresa al llarg de la seva vida i un mapa de l’oferta actual.

Posteriorment tindrà lloc una taula rodona moderada per Juanjo Villalobos, sobre la realitat a Catalunya del finançament a empreses i projectes, la taula comptarà com a ponents amb representants de PIMEC, ICF, Arboribus  empresa de crowdfunding, l’Ana Isabel Pérez, especialista en finances i l’Albert Colomer, Director de Business Angels Network de Catalunya.

La segona part consistirà en una sessió de networking entre emprenedors i consultors experts en la recerca de finançament.

Més informació i inscripcionsaquí

Font: Business Angels Network de Catalunya