Aquest matí, a les instal·lacions del  TecnoCampus  Mataró-Maresme, s’ha celebrat amb una molt bona acollida per part dels inversors assistents, la segona edició del Fòrum d’Inversió TecnoCampus-BANC.

A la sessió, organitzada per Business Angels Network de Catalunya, Business Angels Network Catalunya i el TecnoCampus Mataró-Maresme, s’hi han presentat sis projectes empresarials que han estat seleccionats d’entre 44 candidatures, i que han hagut de participar a un Investment Readiness previ al Fòrum. Els projectes participants: MOSTRARIUM, SELFPACKAGING, POPULETIC, XPRESA GEOPHYSICS, MY DOCUMENTA i VIRTUAL TO FACTUAL ELECTRONICS (V2FE),

que pertanyen als sectors del comerç electrònic, industrial i TIC, han tingut l’oportunitat de presentar la seva iniciativa empresarial davant de més d’una vintena d’inversors privats i Business Angels, que han valorat molt positivament l’alt nivell de les presentacions.

L’acte s’ha obert amb la benvinguda als assistents per part del Sr. Jaume Teodoro, Director General del TecnoCampus i del Sr. Antoni  Abad, President de Business Angels Network de Catalunya. Posteriorment els emprenedors participants han presentat els seus projectes al públic assistent i al finalitzar la jornada, en un espai de networking amb stands de les empreses participants, els inversors han pogut veure mostres de productes, funcionament de les plataformes i aplicacions presentades, així com reunir-se amb els emprenedors de forma individualitzada. La cloenda de la sessió ha estat a càrrec del President del TecnoCampus, Sr. Miquel Rey i del Director de Business Angels Network de Catalunya, Sr. Albert Colomer.

Font: Business Angels Network de Catalunya