L’acte tindrà lloc a la seu del Tecnocampus el proper dijous

El proper 11 de juliol se celebrarà una nova edició del Fòrum d’Inversió TCM-Business Angels Network de Catalunya a Mataró, organitzat conjuntament per Business Angels Network de Catalunya i el TecnoCampus Mataró Maresme.

Els emprenedors interessats han pogut presentar el resum executiu del seu projecte fins el passat dilluns, 24 de juny. Entre tots els projectes rebuts el comité organitzador ha seleccionat els sis que es presentaran a la sessió del proper dijous: MOSTRARIUM, SELFPACKAGING, POPULETIC, XPRESA GEOPHYSICS, MY DOCUMENTA i VIRTUAL TO FACTUAL ELECTRONICS (V2FE).

Aquesta segona edició del Fòrum d’Inversió TCM-Business Angels Network de Catalunya comptarà amb la participació d’un públic inversor format per empresaris, representants de family offices i business angels. A l’edició anterior, celebrada al juliol del 2012, van assistir prop d’una cinquantena d’inversors que van conèixer 7 projectes empresarials, preseleccionats d’un total de 23 candidats. Dos d’aquests projectes, Test Motors i Minoryx Therapeutics, han aconseguit finançament a través de Business Angels Network de Catalunya, aquest últim també ha estat el guanyador com a projecte emprenedor català de l’any en el Premis Emprenedor XXI d’enguany.

Descripció dels projectes seleccionats aquí

Agenda de l’acte aquí

Font: Business Angels Network de Catalunya