Aquest matí, la delegada de Business Angels Network de Catalunya, Business Angels Network de Catalunya, a la província de Tarragona, Natàlia Guinjoan Juncosa i l’alcaldessa de La Sènia, Mª Pilar Ballester Ferreres, han signat un conveni de col·laboració per promoure el finançament de nous projectes empresarials a través de la inversió privada a les terres tarragonines.

L’objectiu d’ambdues entitats, mitjançant aquest acord, és establir i desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de promoció i consolidació empresarial, així com contribuir al desenvolupament econòmic de la població, servir per fomentar la cultura emprenedora i ser focus d’atracció d’inversions per a l’activitat empresarial a la comarca del Montsià.

Business Angels Network de Catalunya aplicarà un descompte del 50% a les quotes d’inscripció a la xarxa per aquells emprenedors atesos i assessorats per l’ajuntament i el fet de pertànyer a la xarxa els permetrà gaudir dels serveis que des d’aquesta es presten, com ara diagnosi de projecte, així com establiment de la fitxa d’emprenedor i del perfil del projecte.

Business Angels Network de Catalunya compta amb una plataforma per posar en contacte inversors potencials i empreses o emprenedors que cerquen finançament. Des de la seva constitució al 2002 suma ja 36 projectes d’inversió i ha finançat gairebé 5,25 M€. A més a més, l’aportació de Business Angels Network de Catalunya al teixit emprenedor també es tradueix en la creació neta de 76 llocs de treball directe.

Font: Business Angels Network de Catalunya