Els propers 5 i 6 de juny se celebrarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona la tercera edició del saló BizBarcelona, Banc participarà a les diferents activitats programades, com ara el Mercat del finançament i l’Espai d’assessorament.

L’objectiu de l’edició d’enguany, que té previstos més de 12.000 visitants i més de 150 activitats, conferències, tallers i espais d’assessorament, és el d’ajudar a empresaris i emprenedors  a accelerar la posada en marxa de nous negocis i a impulsar el creixement de les pimes ja existents.

El Bizbarcelona estructurarà els seus continguts entorn de cinc grans blocs temàtics: finançament i gestió empresarial; comunicació 2.0 i relació amb clients; vendes i internacionalització; noves oportunitats i tendències; i innovació en productes i serveis.

Entre les diferents activitats programades destaca el Mercat del finançament que BizBarcelona organitza, a part de sessions i conferències informatives per donar assessorament sobre aquest tema. En aquesta activitat, a la qual cal inscripció prèvia per assistir-hi, els emprenedors i les empreses poden presentar el seu projecte davant entitats financeres, institucions,  Societats de Capital de risc i representants de xarxes de Business Angels. Banc, com ja ha fet en edicions anteriors participa en aquesta activitat, en la que mitjançant un sistema de Speed dating, els emprenedors presentaran en primera ronda el seu projecte. Si resulta interessant per a l’inversor, es reuniran en una segona ronda per estudiar-lo amb més detall.

L’any passat aquesta activitat va generar més d’1.500 contactes i el potencial d’inversió en projectes de les 16 entitats inversores participants va aconseguir els 94 milions d’euros.

Més informació aquí

Font: Business Angels Network de Catalunya