La passada setmana va tenir lloc a Viena el 13th EBAN CONGRESS, aquesta edició ha comptat amb més de 300 participants, representants de xarxes de Business Angels, inversors privats i agents del sector.

Durant els dos dies del congrés s’ha debatut, a través de diverses conferències i taules rodones, la importància que suposa la inversió privada per al creixement de les empreses de nova creació i la necessitat d’un compromís per part del poders públics, amb mesures de suport al sector, que ajudin a la creació de nous llocs de treball i riquesa a Europa.

El congrés ha comptat amb ponents de màxim nivell, Business Angels i responsables polítics europeus, com ara Julie Meyer (Ariadne Capital), Wilhelm Molterer (European Investment Bank) o Veith Sorger (Austrian Federation of Industry).

En el transcurs del congrés també s’ha celebrat la 8th EBAN Awards Ceremony, aquest any els premiats han estat, Dusan Stojanovic, ‘Business Angel of the Year’, HBAN, ‘Federation of the Year’, Iese Ban, ‘Business Angel Network of the Year’, Vera Early, ‘Best Early Stage Fund’, i la Austrian Angel Investors Association, ‘Best Performing New Member’.

El congrés ha finalitzat amb la EBAN General Assembly, trobada que va comptar amb la participació de representants de totes les entitats associades a l’EBAN, en representació de Business Angels Network de Catalunya va participar el seu director, Albert Colomer, membre també del comitè executiu de l’associació.

Font: Business Angels Network de Catalunya