L’Ajuntament de Reus impulsa a través de REDESSA, entitat conveniada amb Business Angels Network de Catalunya i amb la que la xarxa d’inversors col.labora en l’organització d’activitats com ara, la primera edició celebrada a l’abril del Reus Fòrum d’Invesió, el programa de foment de la innovació a les empreses Innovation Hub.

El proper 16 de maig se celebrarà una primera reunió informativa on es donaran a conèixer els diversos tallers del programa, posteriorment es farà una tria de les 25 empreses que es podran acollir al Programa de Formació en Innovació, ja que les places són limitades.

Les sessions formatives es desenvoluparan combinant una part teòrica, on s’explicaran amb detall els conceptes importants i una part pràctica, on es veuran exemples de l’aplicació d’aquests conceptes en casos reals.

L’objectiu del programa és el de capacitar les empreses amb eines i metodologies per ajudar-les a desenvolupar nous projectes innovadors. L’Innovation Hub és una iniciativa sorgida del Campus d’Excel·lència International Catalunya Sud de la Universitat Rovira i Virgili mitjançant la qual, es promouen tècniques d’innovació, per tal de facilitar el treball creatiu i col·laboratiu i aprendre eines que pugin crear noves oportunitats de negoci.

Més informació i inscripcions aquí.

Font: REDESSA