A l’espera de conèixer els detalls i l’articulat definitiu de les mesures del PNR i del PE aprovat avui pel Consell de Ministres, des de la Cecot destaquem la incidència d’algunes propostes sobre el sector empresarial.


El Consell de Ministres d’aquest divendres ha aprovat la remissió a la Unió Europea i a la Comissió Europea del Programa Nacional de Reformes 2013 i de l’actualització del Programa d’Estabilitat d’Espanya 2013-2016. Tal com es detalla en el propi resum del Consell, tots dos documents recullen l’estratègia de política econòmica per als propers anys.

L’objectiu és perseverar en la correcció dels desequilibris i asseure les bases de la recuperació i la creació d’ocupació, que arribaran en 2014.

Segons Antoni Abad, president de la patronal Cecot, “el Consell d’avui havia generat molta expectativa quant a l’anunci, fa uns dies, que s’aprovarien reformes estructurals. A l’espera de conèixer els detalls i l’articulat definitiu del PNR i del PE aprovats avui, des de la Cecot creiem interessant destacar algunes de les propostes i mesures per la incidència sobre el sector empresarial”. (…)

Font: CECOT