• L’acte ha estat organitzat per la xarxa Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), Reus Desenvolupament Econòmic (REDESSA) i Reus Capital de Negocis.
  • A la sessió s’han presentat 6 projectes empresarials davant d’una cinquantena d’inversors.

Aquest matí, a la ciutat de Reus, s’ha celebrat la primera edició del REUS FÒRUM D’INVERSIÓ, l’acte a estat organitzat per la xarxa Business Angels Network de Catalunya, REDESSA i Reus Capital de Negocis.

L’objectiu d’aquesta trobada, celebrada a la seu de REDESSA, ha estat facilitar l’accés al finançament privat a 6 empreses que es troben en una etapa inicial o en procés de creixement i que necessiten una injecció de capital d’entre 100.000 i 1 M d’euros., els projectes participants pertanyen als sectors industrial i TIC.

La presentació i benvinguda al Fòrum ha estat a càrrec del Marc Arza, Regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Jordi Prats, Administrador de Reus Capital de Negocis i Albert Colomer, Director de Business Angels Network de Catalunya. A continuació s’han presentat els sis projectes participants, ADVERWAY, NEBULIC, OPTICAL ILLUSIONS, Wi)NK, ALSYS i RESISTANT. Els emprenedors representants dels projectes han presentat les seves iniciatives empresarials al públic assistent, format per una cinquantena d’inversors, empresaris i representants de family offices.

Com a cloenda de la sessió, un cop finalitzada la roda de presentacions, ha tingut lloc una trobada de networking, amb l’objectiu de facilitar el contacte i les sinèrgies entre els emprenedors i els business angels presents al Fòrum.

Font: Business Angels Network de Catalunya