Demà, l’Àlex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya, participarà a la jornada que tindrà lloc a Madrid, “Claves para el impulso de las Industrias Culturales y Creativas”.

La Directora General de Política e Industrias Culturales y del Libro, Teresa Lizaranzu, presentarà el Plan de Fomento de las Industrias Culturales y Creativas 2013, en aquesta jornada s’analitzarà i debatrà sobre els problemes amb els que es troben les ICC en el marc de l’actual crisis econòmica.

L’Àlex d’Espona  participarà a la taula rodona sobre finançament que, comptarà també amb representants de l’Asociación Española de Entidades de Capital Riesgo (ASCRI),  Empresa Nacional de Innovación (ENISA), Audiovisual Sociedad de Garantía Recíproca, Triodos Bank i Monkey Week. La sessió tindrà com a moderador al Faustino Díaz, Subdirector General de Promoción de Industrias Culturales y Mecenazgo.

La jornada s’organitza en tres blocs estructurats al voltant dels principals reptes de les ICC en aquests moments: finançament, internacionalització i models de negoci. L’acte comptarà amb la participació de responsables de les més rellevants institucions, que exposaran els mecanismes de suport públic i privat i, posteriorment, es debatrà sobre la seva eficàcia a l’àmbit de les ICC a la conjuntura actual.

Més informació aquí

Font: Business Angels Network de Catalunya