Avui, la Laura Vila, analista de projectes de Business Angels Network de Catalunya, ha participat a la jornada de suport a les empreses “Finaçament, innovació i transferència de coneixement”, que s’ha celebrat al Parc Tecnològic del Vallès.

A la sessió també hi han participat representants de diferents entitats com ACC1Ó, ICF, AVALIS i Business Angels Network de Catalunya SABADELL. La Laura ha explicat l’alternativa al finançament tradicional que representen els Business Angels  i les caraterístiques d’aquesta forma de finançament. Aquesta jornada ha estat pensada perquè  empresaris, directius i emprenedors puguin conèixer de primera mà els principals agents socioeconòmics que presten serveis al nostre territori i que poden facilitar la seva tasca empresarial.

Aquesta jornada forma part de les activitats programades dintre del Programa Cerdanyola Connecta, es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Cerdanyola que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i que té entre els seus objectius fomentar la cooperació empresarial i incentivar la interrelació entre els agents socio-econòmics locals. El Programa comptarà  amb un encontre empresarial i tres jornades de suport a l’empresa i emprenedors com a principals activitats.

Font: Business Angels Network de Catalunya