Business Angels Network de Catalunya proposa alternatives de finançament als emprenedors culturals

ACCME té per objectiu dinamitzar l’emprenedoria i la inversió en el sector cultural. Aquesta segona edició del programa tindrà lloc el primer quadrimestre de 2013 i constarà de tres fases: captació, formació i inversió.

Business Angels Network de Catalunya ha celebrat tres reunions informatives per la difusió i inscripció en el programa de projectes empresarials del sector cultural. D’aquests, se’n farà una selecció de 15 que passaran a rebre una formació “Investment readiness”, sessions formatives on se’ls ajudarà a assentar bé les bases del seu negoci empresarial i se’ls prepararà per rebre inversió. Finalment, 5 d’aquests projectes seran seleccionats per exposar en un fòrum d’inversió davant d’uns 30 inversors privats.

Els passats 15 de gener, 5 de febrer i 7 de març es van celebrar tres sessions de presentació del programa Ángeles y Cultura para la Creación de Más Empleo (ACCME) del 2013, impulsat per segon any consecutiu per la xarxa de Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) amb l’ajuda del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. En els propers dies, BANC  donarà a conèixer els 15 candidats seleccionats, d’entre prop del centenar d’emprenedors interessats, per entrar a formar part del Investment Readiness. Business Angels Network de Catalunya és la xarxa pionera de business angels a Espanya i Catalunya i inverteix en diversos sectors de l’economia, entre ells el cultural.

Font: Business Angels Network de Catalunya