Els pròxims dies 17 i 18 de gener, organitzada per la EBAN i la TBAA, Business Angels Association Turkey, se celebrarà a Estambul la 11th EBAN WINTER UNIVERSITY. Durant dos dies es reuniran a Turquia representants de federacions i xarxes de Business Angels europees, així com representants de diferents entitats relacionades del sector.

El dijous 17 tindran lloc diferents sessions de formació, EBAN Institute Workshops, i per finalitzar la jornada, com a acte de benvinguda a tots els participants, se celebrarà el VIP Dinner.  La segona jornada, el dia 18 tindrà com a seu la Bul Ticaret Üniversitesi, comptarà amb una extensa agenda amb la celebració de conferències i reunions durant tot el dia, així com diferents sessions de treball paral·leles.

La EBAN, creada al 1999 per un grup de xarxes BA pioneres a Europa en col·laboració amb la Comissió Europea i l’EURADA, en l’actualitat representa de forma directa i indirecta a més de 250 xarxes d’inversors a Europa i reuneix a més de 100 organitzacions membres de 27 països.

Agenda i inscripcions aquí

Font: EBAN