El proper 10 de desembre al Col.legi de Metges de Barcelona se celebrarà la presentació del projecte així com un workshop adreçat a persones que volen emprendre en el sector sanitari.

El projecte FEPESS (Foment d’entorns professionals emprenedors en el sector sanitari) té com a objectiu difondre el model de creació d’empreses i d’innovació del sector sanitari català a Espanya.

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració de la patronal Cecot, el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i Biocat, amb el suport de la Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

La sessió workshop començarà a les 16h. i comptarà amb la participació del  Lluís Pareras, director de Healthequity,  Ignasi Costas, soci de RCD (Rousaud Costas Duran) i Marcel Prunera, director de Future Companies. L’organització del workshop per a emprenedors en el sector sanitari té l’objectiu de promoure i estimular la innovació, així com donar als assistents les bases i guies necessàries per crear i fer créixer una empresa.

A continuació, tindrà lloc la presentació de l’estudi ”Foment d’entorns  professionals emprenedors” , per donar a conèixer a les organitzacions, tant de l’àmbit de les ciències de la salut com d’altres sectors, un model d’èxit que els pugui inspirar per potenciar l’actitud emprenedora i innovadora en els professionals del seu entorn. Intervindran a l’acte de presentació la Montserrat Vendrell, directora general de Biocat i l’Antoni Abad, president de la Cecot i Banc.

Per consultar el programa de les sessions i inscripcions aquí

Font: Business Angels Network de Catalunya