De la primera COoperació que vull parlar aquesta Nit és de la COoperació social, empresarial i ciutadana per atendre a les persones que viuen aquests moments, de tanta complicació i duresa, en situacions límit.

Molt Honorable President de Catalunya, Honorable Conseller d’Economia i Coneixement, Honorable Conseller d’Empresa i Ocupació, Honorable Conseller de Territori i Sostenibilitat, Senyor Ministre de Finances i Funció Pública del Govern d’Andorra, Excel·lentíssim Senyor Alcalde de Barcelona, Magnífics Rectors, autoritats, representants empresarials de Catalunya, representantes empresariales del resto del Estado, empresaris portuguesos, senyores i senyors,

Ja portem divuit anys reunint-nos en aquesta festa empresarial per fer un merescut reconeixement a empresaris, empresàries i personalitats, així com empreses i entitats, que s’han distingit en algun àmbit d’excel·lència en el marc del món global on vivim i competim. Una felicitació molt sentida a tots, especialment en un context tan dur com l’actual! El vostre exemple ens inspira. (…)

Font: CECOT