Ahir dimarts, va tenir lloc el segon Fòrum d’inversió Industrial a les oficines de la firma jurídica Rousaud Costas Duran SLP. L’objectiu d’aquesta trobada va ser facilitar l’accés a finançament privat a empreses del sector industrial que necessiten una injecció de capital d’entre 200.000 i 1 M d’euros.

Cada un dels projectes seleccionats per participar va disposar d’un quart d’hora de temps per presentar el seu projecte de negoci davant dels més de 40 inversors presents al fòrum. En finalitzar la ronda de presentacions, es va dur a terme una trobada de networking per tal de facilitar el contacte i generar oportunitats de negoci entre les empreses participants i els inversors.

Es tracta d’una iniciativa impulsada, en el marc de Barcelona Creixement, per l’Ajuntament de Barcelona –a través de Barcelona Activa-, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya –mitjançant ENGINOVA-, BANC Business Angels Network Catalunya, BCN Business Angels i Rousaud Costas Duran SLP.

6 projectes amb potencial de creixement

El Fòrum s’adreça a aquelles empreses vinculades al sector industrial que es troben en una etapa inicial o en procés de creixement.

Entre les candidatures rebudes enguany, el Comitè de Selecció -format per representants de les entitats promotores i experts en el sector industrial i la inversió privada- n’ha seleccionat els 6 projectes amb major potencial de creixement i que millor s’adeqüen a les necessitats dels inversors presents a l’acte.

A més, dels sis projectes que van participar en l’anterior edició del Fòrum Industrial, que va tenir lloc el mes de novembre de 2011, dos han tancat ja rondes de finançament per valor de 550.000 euros.

Font: BANC