El segon Fòrum d’Inversió de TecnoCampus s’ha celebrat avui al matí amb una molt bona acollida per part dels inversors. Organitzat conjuntament per Business Angels Network de Catalunya i el TecnoCampus Mataró-Maresme, ha reunit en una sessió de treball un total de 43 inversors que s’han interessat pels set projectes que s’hi han presentat, preseleccionats d’un total de 23 candidats. Es tracta, en tots els casos, de projectes empresarials ja en marxa que cerquen, entre inversors privats, una quantitat de finançament que oscil·la entre els 200.000 i els 500.000 euros, per tal d’ampliar capital i fer créixer els seus negocis més ràpidament.

La primera part de la sessió ha consistit en breus presentacions per part dels emprenedors. Les empreses participants han estat Iwanna.travel, Quantium Medical, Test Motors, Codetickets, Twinboards, Volta Motorbikes i Minoryx Therapeutics.

Posteriorment, els inversors assistents, s’han reunit de manera particular amb els promotors dels projectes en els quals han vist major potencial o que encaixen amb els seus interessos.

En l’obertura del Fòrum d’Inversió, el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha destacat que la creació de xarxa i l’ajut per casar els interessos dels inversors i dels emprenedors és la raó de ser d’aquesta iniciativa del TecnoCampus. Per la seva banda, el president de Business Angels Network de Catalunya, Antoni Abad, ha apuntat que la inversió en projectes empresarials és una bona alternativa que pot complementar les formes habituals de canalitzar l’estalvi a través de caixes o bancs.

Font: TECNOCAMPUS