Aquest matí, a les instal·lacions del nou viver d’empreses de la localitat tarragonina d’Ascó, el president de Business Angels Network de Catalunya, Business Angels Network de Catalunya, Antoni Abad i Pous, i l’alcalde d’Ascó, Rafel Vidal i  Ibars, han signat un conveni de col·laboració per promoure el finançament de nous projectes empresarials a través de la inversió privada.

L’acte ha comptat amb la participació del Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès i el President de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà.

L’acte de signatura del conveni s’ha fet coincidir amb la inauguració del nou Viver d’Empreses d’Ascó que amb una superfície de gairebé 400 m2 serà també la seu de l’Oficina de Desenvolupament Local (ODL). De fet, el Viver d’Empreses ofereix a l’emprenedor un espai per iniciar la seva activitat empresarial, on trobarà informació, formació i assessorament dels agents de l’ODL.

 L’objectiu d’ambdues entitats, mitjançant aquest acord, és establir i desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de promoció i consolidació empresarial, tot fomentant l’ocupació, la recerca i la innovació, així com contribuir al desenvolupament econòmic de la població, servir per fomentar la cultura emprenedora i ser focus d’atracció d’inversions per a l’activitat empresarial. Business Angels Network de Catalunya aplicarà un descompte del 50% a les quotes d’inscripció a la xarxa per aquells emprenedors atesos i assessorats per l’ajuntament d’Ascó i el fet de pertànyer a la xarxa els permetrà gaudir dels serveis que des d’aquesta es presten, com ara diagnosi de projecte, així com establiment de la fitxa d’emprenedor i del perfil del projecte.

 Font: Business Angels Network de Catalunya