Els dies 23 i 24 d’abril ha tingut lloc a Moscú la 12ª edició del Congrés de la EBAN, coorganitzat aquesta vegada per l’Associació Nacional de Business Angels de Rússia (NBAA). La presència a nivell espanyol en aquest congrés ha estat significativa, gràcies especialment a la presència de David Garrofé, secretari general de la Patronal Cecot i de la Business Angels Network Catalunya (BANC); i Albert Colomer, promotor i tresorer del xarxa espanyola de business angels (ESBAN) i director de la xarxa catalana (BANC).

Aquest esdeveniment reuneix anualment a les xarxes business angels europees i altres entitats relacionades del sector per posar en comú els seus coneixements, fer contactes i fomentar la figura dels business angels. L’agenda de la jornada compta amb diversos actes de reunions, conferències, sessions de networking i formació, així com l’edició anual dels EBAN Awards.

En l’Assembla General Anual de la EBAN celebrada aquests dies a Moscú, cal destacar la reelecció d’Albert Colomer com a Membre del Comitè Executiu de la EBAN. En el nou Comitè escollit, hi ha representants de 13 països europeus diferents, sent Colomer l’únic espanyol. Tanmateix, el fins ara vicepresident de la EBAN i un dels managers de la federació de xarxes portugueses de business angels (FNABA), Paulo Andrez, s’ha proclamat nou president de la EBAN.

 Després del Congrés, els dies 25 i 26 se celebrarà a St. Petersburg l’Assemblea Internacional de Business Angels, en la que Garrofé i Colomer participaran com a ponents en els actes programats. Tant el Congrés com l’Assemblea, són actes emmarcats en la First Russian Business Angels Week.

 

Font: BANC