Business Angels Network de Catalunya vol incorporar més projectes d’aquest sector que necessitin finançament fins als 300.000€

Degut a la incorporació de nous inversors a la xarxa interessats en el sector cleantech,  i a l’interès que desperta  aquest tipus de projectes, des de Business Angels Network de Catalunya volem fer una crida als emprenedors relacionats amb aquest sector.

Tenim un interès especial per projectes directament relacionats amb el reciclatge i tractament de residus, en qualsevol de les seves tècniques de recuperació, reutilització, reciclatge i deposició de residus. Projectes que comportin l’optimització i millora de l’eficiència dels processos de producció i utilització de tecnologies netes. Per aquests projectes podem disposar d’actius més enllà dels recursos pròpiament financers, actius que poden facilitar la seva posada en marxa i desenvolupament.

En aquests moments els inversors demostren un gran interès cap aquest tipus de projectes, es tracta d’un sector que es preveu que seguirà en creixement, segons una investigació de la agència Bloomberg New Energy Finance, les inversions a escala mundial en aquest sector al 2010 van augmentar un 30% respecte a l’any anterior, a 243M$. Es calcula que al 2020 aquesta quantitat podria ser 10 vegades superior.

Si voleu més informació per presentar-nos un projecte d’aquest sector no dubteu en contactar amb nosaltres.

Font: Business Angels Network de Catalunya
Barcelona, març 2012