La jornada se celebrarà el proper dijous 19 de gener, a les instal·lacions de ALMOGÀVERS BUSINESS FACTORY.

Aquest acte està organitzat per BANC, Business Angels Network Catalunya; l’EBAN European Business Angel Network, mitjançant el programa ACCESSICT; i Barcelona Activa. També compta amb la col.laboració de diverses xarxes de business angels catalanes com Seedrocket, EIX Technova, ESADEBAN i BCN Business Angels.

La jornada d’inversió consta de dos sessions, una al matí, adreçada a emprenedors del sector TIC, que inclou una taula rodona sota el títol “Emprender en el sector TIC”. Aquesta sessió serà a càrrec d’inversors privats i representants de diverses xarxes de business angels que explicaran els criteris que fan servir per seleccionar els projectes TIC en els que invertir. La sessió del matí es tancarà amb un Investment readiness workshop, consistent en breus trobades “face to face” entre emprenedors i inversors.

La sessió de la tarda s’obre amb una breu xerrada que porta per títol: “Panel de discusión: Financiación sector TIC”, s’oferirà informació sobre vies de finançament del sector TIC i cross border investment. A continuació se celebrarà l’acte estrella de la jornada, el Fòrum d’inversió del sector TIC, en què 7 projectes, prèviament seleccionats per un comitè format per representants de les entitats organitzadores i col·laboradores de l’esdeveniment, presentaran els seus projectes davant un auditori format per inversors privats interessats en invertir en aquest sector.

Entitats col·laboradores:

 

Font: BANC