[:ca]

Business Angels Network de Catalunya, entitat col·laboradora amb MicroBank per a la tramitació de la nova línia de finançament

Microcrèdit Negocis MicroBank FEI-COVID19.

Aquest acord, formalitzat el passat 25 de maig, s’emmarca dins del conveni de col·laboració signat al 2019 pel Secretari General de Business Angels Network de Catalunya, David Garrofé i el Director General de MicroBank, Albert López, amb l’objectiu de millorar el finançament d’autònoms i microempreses i potenciar l’autoocupació a través dels microcrèdits. Amb aquest nou acord ambdues entitats volen continuar col·laborant, per reduir l’impacte al teixit productiu com a conseqüència del COVID-19.

Gràcies a aquesta col·laboració, Business Angels Network de Catalunya va ajudar al llarg del 2019 a sis projectes empresarials, que en total van aconseguir prop de 300.000€ de finançament. En aquest primer semestre del 2020, ja són quatre els projectes de Business Angels Network de Catalunya, que han pogut accedir a un microcrèdit en el marc d’aquest conveni.

Necessites finançament?, posa’t en contacte amb Business Angels Network de Catalunya![:es]

Business Angels Network de Catalunya, entidad colaboradora con MicroBank para la tramitación de la nueva línea de financiación

Microcrédito Negocios MicroBank FEI-COVID19.

Este acuerdo, formalizado el pasado 25 de mayo, se enmarca en el convenio de colaboración firmado el año pasado por el Secretario General de Business Angels Network de Catalunya, David Garrofé y el Director General de MicroBank, Albert López, con el objetivo de mejorar la financiación de autónomos y microempresas y potenciar la autoocupación a través de los microcréditos. Con este nuevo acuerdo las dos entidades quieren continuar colaborando, para reducir el impacto en el tejido productivo como consecuencia del COVID-19.

Gracias a esta colaboración, Business Angels Network de Catalunya ayudó a lo largo del 2019 a seis proyectos empresariales, que en total consiguieron cerca de 300.000€ de financiación. En este primer semestre del 2020, ya son cuatro los proyectos de Business Angels Network de Catalunya, que han podido acceder a un microcrédito en el marco de este convenio.

¿Necesitas financiación? ¡Ponte en contacto con Business Angels Network de Catalunya![:]