L’empresa continua creixent a bon ritme i obrirà una nova ronda de finançament

Barcelona, 12 de gener de 2016. Test Motors, que el 2013 ja va trobar un business angel de la xarxa Business Angels Network de Catalunya, torna a obrir  ronda de finançament amb l’objectiu de seguir creixent.

L’empresa ha desenvolupat un  sistema que permet predir les possibles averies dels motors i generadors elèctrics amb antelació. Durant els últims anys, la companyia ha estat optimitzant el seu producte i demostrant als clients la fiabilitat de les dades de predicció.

TEST MOTORS

És per aquest motiu que Test Motors està creixent any rere any en clients i facturació.

L’empresa obrirà una nova ampliació de capital per donar un impuls extra a aquest creixement i per potenciar un nou desenvolupament enfocat a l’ Industrial Internet of Things (IIoT).  A més, l’ampliació servirà per iniciar l’activitat a Alemanya, França, Països Baixos i Països del Golf.

Per tot això, els socis i inversors actuals augmentaran la seva aportació econòmica i es buscaran nous inversors.

Si ets inversor i et pot interessar el projecte, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).