banner-ir-empren-2016_1a-formLa darrera jornada, va reunir 20 emprenedors i 6 inversors de la Xarxa Business Angels Network de Catalunya

El passat 11 d’octubre, 6 inversors de Business Angels Network de Catalunya van donar consell a 14 propostes de 20 emprenedors, en el marc de la edició 2016 de la formació EMPRÈN, sobre fer l’Elevator Pitch.

La formació va constar d’un total de 10 hores repartides en 3 sessions: El mercat de la inversió privada, El Pitch a inversors i la exposició de projectes. Les dues primeres sessions van tenir un enfoc més teòric mentre que en la darrera, 20 emprenedors van tenir la oportunitat de fer un Elevator Pitch de 3 minuts davant una taula de 3 mentors; es van muntar dues taules: una de caire més TIC i una de caire més industrial, amb un total de 6 mentors. Finalitzades les exposicions, els presents van tenir la oportunitat d’intercanviar experiències i contactes.

2016_ir-empren-1a-form

Aquesta formació està emmarcada en l’ EMPRÈN 2016, programa integral de foment de l’emprenedoria a Catalunya promogut des de la Conselleria d’Empresa i Coneixement. De cara al proper mes de novembre, Business Angels Network de Catalunya prepara una segona edició amb format similar.

Font: Business Angels Network de Catalunya

Logo BAWeek 2015