Investor’s Fair 2015El proper 03 de desembre, organitzat per l’EIB Institute, en col·laboració amb la Comissió Europea, tindrà lloc a Luxemburg  el Social Innovation Investor Fair.

Dotze projectes que cerquen finançament, prèviament seleccionats dels més de 60 que van participar al Social Innovation Tournament and the Social Innovation Competition, tindran l’oportunitat de presentar-se davant d’un públic inversor europeu interessat en invertir en aquest sector. Els emprenedors, representants d’aquests projectes han participat a un ‘Pitch Tuning’ a càrrec de l’equip  TIIME i Dominik Domnik de SEAkademie amb l’objectiu de preparar-los per aquest esdeveniment.

L’acte estarà moderat per Hedda Pahlson-Moller (OMSINT|TIIME) i comptarà amb l’assistència de la presidenta de l’EBAN, Candace Johnson, per part de BANC participarà el seu director, l’Albert Colomer.

L’Investor’s Fair 2015 s’organitza en el marc de la conferencia “Boosting Social Enterprises In Europe” que se celebrarà els dies 3 i 4 de desembre a Luxemburg.

Font: EBAN