La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró, amb el suport de diferents entitats públiques i privades, entre les que es troba Business Angels Network de Catalunya com a membre del jurat, celebrarà el proper 20 de novembre el lliurament dels guardons als guanyadors de l’edició d’enguany dels Premis Creatic.

Aquests premis reconeixen a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de les tecnologies i la innovació. El seu objectiu és promoure la iniciativa empresarial i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme, mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials.

El primer classificat obtindrà 4.000 euros; el segon, 2.000, i el tercer, 1.000. A més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any en el preu per instal·lar-se en modalitat open space a la incubadora del Tecnocampus, i accés gratuït al BIZ360 d’Open Mind Systems, una eina de gestió integral per a emprenedors. La incubadora acull empreses de nova creació i consta de 15 oficines, tres espais open space per a compartir entre tres empreses i un espai coworking per a sis professionals.

Més informació aquí      

Font: Tecnocampus Mataró-Maresme