Els dies 10 i 11 d’octubre tindrà lloc a Barcelona la primera cimera internacional del sector de l’animació, Anima’T

Business Angels Network de Catalunya participarà, en el marc del programa ACCME, a la taula rodona “Altres fonts de finançament de l’audiovisual”

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; la presidenta de l’Associació Catalana d’Animació ANIMATS, Cristina Brandner; el representant de l’empresa Edebé Audiovisual i representant de la Vicepresidència d’Internacional a la junta de DIBOOS, Ivan Agenjo, i el director artístic del Festival Internacional de Cinema d’Animació a Catalunya, Àngel Sala, van presentar el passat dilluns 30 de setembre, en roda de premsa la Cimera Internacional Anima’t.

El Certamen Internacional Anima’t té per objectiu ser un punt de trobada i d’intercanvi entre els creadors d’animació catalans i el mercat internacional, especialment les cadenes de televisió, per aconseguir una millor internacionalització del sector. En el programa s’inclouran sessions de pitchings de projectes, junt amb masterclass.

Business Angels Network de Catalunya, participarà a la taula rodona sobre finançament “Altres fonts de finançament de l’audiovisual” que se celebrarà el divendres 11. Business Angels Network de Catalunya vol apropar la figura de l’inversor privat als emprenedors del sector cultural i creatiu, en aquesta línia a posat en marxa la tercera edició del programa ACCME, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor en el sector de les ICC i l’accés al finançament a projectes d’aquest sector.

La Cimera Internacional Anima’t està organitzada pel Departament de Cultura amb la col·laboració de Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Televisió de Catalunya, l’associació Catalana d’animació ANIMATS, Federació Espanyola de Productores d’Animació, DIBOOS, Catalan Films & TV – Proa, i compta amb el suport de l’ICEX i Media Antena Catalunya.

Font: Business Angels Network de Catalunya