• El proper dijous, dia 25 d’abril, a les instal·lacions de TECNOREDESSA situades al Edifici Tecnoparc, Av.de Bellissens 42 de Reus, se celebrarà el Reus Fòrum d’Inversió.
  • A l’acte es presentaran 7 projectes de diferents sectors d’activitat i amb alt potencial de creixement.

El proper dijous 25 d’abril a les 11h., tindrà lloc la primera edició del “Reus Fòrum d’Inversió” a les instal·lacions de Tecnoredessa. L’objectiu de la trobada és facilitar l’accés a finançament privat a empreses que necessiten una injecció de capital d’entre 100.000 i 1 M d’euros.

L’acte s’obrirà amb la benvinguda per part dels representants de les entitats organitzadores de la trobada i a continuació es presentaran, de la mà dels seus emprenedors, els projectes participants. Finalitzada la ronda de presentacions es durà a terme una trobada de networking, per tal de facilitar el contacte  entre les empreses participants i els inversors assistents.

El Fòrum està organitzat per Business Angels Network Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), Reus Desenvolupament Econòmic (REDESSA) i Reus Capital de Negocis. Representants d’aquestes entitats han format part del comitè que ha seleccionat els 7 projectes que finalment tindran l’oportunitat d’exposar la seva iniciativa empresarial davant dels inversors assistents.

Aquests projectes pertanyen als sectors industrial i TIC, es tracta de  projectes que es troben en una etapa inicial o en procés de creixement, projectes que encaixen amb els interessos dels inversors assistents i que tenen un alt potencial de creixement.

Font: Business Angels Network de Catalunya