[:ca]Demà dia 4 de novembre es posa en marxa una nova edició del Xcala Summit.

L’esdeveniment, trobada anual d’inversors, xarxes de business angels i emprenedors d’Amèrica Llatina i el Carib, és un referent del sector. En les cinc edicions anteriors s’ha celebrat a les ciutats de Montevideo (2015), Santiago de Chile (2016), Medellín (2017), Lima (2018) i  Montevideo (2019), aquest any, degut a la situació actual, tindrà lloc de forma virtual.

Els principals agents de l’ecosistema inversor es reuniran al llarg de tres dies, amb una agenda plena de conferències i panels de treball, amb més de 50 ponents i mentors , per generar sinèrgies així com proporcionar noves eines i tendències als diferents agents que ajudin a desenvolupar el procés d’inversió.

Albert Colomer, vicepresident de Business Angels Network de Catalunya, formarà part del panel que amb el títol “La inversión ángel como propulsora del crecimiento” se celebrarà demà a les 10.15h., acompanyat de Silvia Torres, Directora Centro de Emprendimientos IAE, Paulo Andrez, inversor y chairman Toys R US Iberia y Israel Pons, CEO y Co-fundador Angels Nest.

Agenda i més informació aquí.[:es]Mañana día 4 de noviembre se pone en marcha una nueva edición del Xcala Summit.

El evento, encuentro anual de inversores, redes de business angels y emprendedores de América Latina y el Caribe, es un referente del sector. En las cinco ediciones anteriores se ha celebrado en las ciudades de Montevideo (2015), Santiago de Chile (2016), Medellín (2017), Lima (2018) y Montevideo (2019), este año, debido a la situación actual, tendrá lugar de forma virtual.

Los principales agentes del ecosistema inversor se reunirán a lo largo de tres días, con una agenda llena de conferencias y paneles de trabajo, con más de 50 ponentes y mentores, para generar sinergias así como proporcionar nuevas herramientas y tendencias a los diferentes agentes que ayuden a desarrollar el proceso de inversión.

Albert Colomer, vicepresidente de Business Angels Network de Catalunya, formará parte del panel que con el título “La inversión ángel como propulsora del Crecimiento” se celebrará mañana a las 10.15h., Acompañado de Silvia Torres, Directora Centro de Emprendimientos IAE, Paulo Andrez, inversor y chairman Toys R US Iberia y Israel Pons, CEO y Co-fundador Angels Nest.

Agenda y más información aquí.[:]