• Un total de 44 candidats s’han apuntat per participar al Fòrum d’Inversió que tindrà lloc al TecnoCampus de Mataró el proper 11 de juliol.
  •  La majoria de projectes provenen de poblacions del Maresme i cerquen inversió de capital privat d’entre 100.000€ i 1.000.000€.

El passat dia 24 de juny va finalitzar el període d’inscripció de projectes empresarials emprenedors per presentar al II Fòrum d’inversió TCM-Business Angels Network de Catalunya que se celebrarà el proper 11 de juliol al TecnoCampus de Mataró. Les entitats organitzadores, la xarxa de Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) i el TecnoCampus Mataró Maresme, estan molt satisfetes de la captació i el nivell dels projectes que s’han apuntat, així com de l’interès que ha generat l’esdeveniment entre els emprenedors del Maresme.

De les 44 candidatures rebudes, que busquen una inversió de capital privat d’entre 100.000€ i 1.000.000€, la majoria són de procedència de diferents localitats del Maresme. Els sectors més predominants són el tecnològic, el comerç electrònic, l’industrial i les energies renovables. Algunes de les empreses es troben en un estadi de desenvolupament de producte, moltes d’elles en fase de comercialització i, fins i tot, alguna més consolidada, en fase d’expansió internacional. De les sol·licituds, el Comitè organitzador ha fet una pre-selecció dels millors projectes que participaran en un Investment Readiness el proper 4 de juliol. D’allí s’escollirà els 7 candidats definitius que presentaran al fòrum del dia 11 davant d’inversors privats al TecnoCampus de Mataró.

Aquesta és la segona edició del Fòrum d’Inversió que organitzen conjuntament el TecnoCampus de Mataró Maresme i Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya). El Fòrum comptarà amb la participació d’un públic inversor format per empresaris, representants de family offices i business angels de la zona i de Business Angels Network de Catalunya. De l’edició de l’any anterior, 2 dels 7 projectes presentats van aconseguir finançament a través de Business Angels Network de Catalunya.

 Font: Business Angels Network de Catalunya