Els propers 13 i 14 de maig tindrà lloc a Viena, el 13th. EBAN CONGRESS, organitzat aquest any per la  Austrian Angel Investors Association (AAIA).

A l’edició d’enguany està confirmada l’assistència de més de 300 participants. L’esdeveniment reunirà durant aquestes dues jornades representants de  xarxes de Business Angels europees, federacions nacionals, early stage venture capital fund i entitats relacionades amb el sector.

L’agenda del congrés compta amb diversos actes, reunions, conferències, sessions de networking i formació, així com el Shared Deals Competition” i l’EBAN Institute Workshops.

Cal destacar, com un dels actes principals que tindran lloc durant el congrés, la celebració de l’EBAN 8th Awards Dinner, premis anuals que s’atorguen al sopar de gala del congrés i que reconeixen diferents categories: Business Angel of the Year,  Early Stage fund of the Year, Business Angels Network of the Year, Business Angel Federation of the Year and Best Performing New EBAN Member.

En el transcurs del Congrés també se celebrarà la EBAN General Assembly, trobada que comptarà amb la participació dels representants de totes les entitats associades  a l’EBAN. L’Albert Colomer, director de Business Angels Network de Catalunya, hi participarà com a membre del comitè executiu de l’EBAN, càrrec pel que va ser reelegit a l’assemblea general celebrada a l’edició anterior del Congrés, l’any 2012 a Moscou.

 Més informació aquí

Font: Business Angels Network de Catalunya