ENEL LAB, Laboratorio de Empresas, és un concurs per a start-ups, empreses de nova creació, espanyoles o italianes, que aportin projectes innovadors en el camp energètic. Business Angels Network de Catalunya col·labora  recolzant aquesta iniciativa i aporta la candidatura de diferents projectes força innovadors.

De totes les propostes presentades, 15 finalistes tindran l’oportunitat de presentar el seu propi projecte empresarial i tecnològic directament a l’alta direcció d’ENEL. Al final del procés, s’identificaran les 6 empreses innovadores, d’alt potencial tecnològic, què tindran accés a un programa de desenvolupament que suposa una injecció de capital i l’accés a una sèrie de serveis que permetran accelerar els seu creixement.

Aquestes 6 “start ups” seleccionades rebran un finançament inicial de 250.000€, al qual passat un any podrà seguir un finançament addicional de 400.000€, a més aquestes empreses gaudiran  de l’oportunitat de desenvolupar el projecte dintre del Grup ENEL i ENDESA Espanya així com ajuda tecnològica per millorar el producte.

El proper 15 d’octubre finalitza el termini per presentar la teva candidatura al concurs.

Anima’t, és una molt bona oportunitat d’accedir a un grup empresarial amb força protagonisme al mercat internacional de l’energia.

Més informació i com presentar la teva candidatura aquí

Font: Business Angels Network de Catalunya