Ramon Carner afirma en el 3r Fòrum del CCN que els petits empresaris “són la base del futur del nostre país”

Ramon Carner, president del Cercle Català de Negocis,  va afirmar en el transcurs del 3r Fòrum de Negocis del CCN davant una trentena d’empresaris, que “els petits empresaris són la base del futur del nostre país”. “Nosaltres, les pimes, podem decidir quin país volem, podem convertir Catalunya en un nou Estat de la Unió Europea”.

Carner va alertar que durant els últims anys “les administracions s’han gastat molts diners fent piscines i centres cívics però no han pensat com s’ho farien per mantenir-los”. El president del CCN els va retreure que “en lloc d’haver fet aquestes inversions no haguessin invertit en polígons industrials, que són generadors de riquesa”.

Els organitzadors del 3r Fòrum de Negocis, que va tenir lloc el dijous passat a la tarda al SCTrade Center de Sant Cugat del Vallès, estan satisfets del resultat de la trobada empresarial, que té com a màxim objectiu fomentar els negocis entre empresaris catalans, especialment entre els associats a la Xarxa de Bons Negocis del CCN.

Abans de la ronda de contactes hi va haver dues xerrades: la primera va anar a càrrec d’Àlex Espona, membre de l’associació de Business Angels Business Angels Network de Catalunya -entitat amb la qual el CCN ha signat recentment un conveni de col·laboració. Espona va explicar de manera didàctica quina és la feina dels business angels i quina és la millor manera d’acostar-s’hi des del món empresarial. Espona va recordar que els business angels són molt exigents pel que fa a la qualitat i viabilitat dels projectes, com ho demostra que només un 7% dels que es presenten obtinguin finançament.

A continuació Alfons Comas, membre de la XbDN, va presentar una ponència sobre com fer negocis mitjançant internet. Comas aposta decididament per les eines low cost que defeineix no com l’eina més barata del mercat sinó com la que millor s’adapta a les necessitats del client.

Al final de l’acte es va anunciar que s’estan preparant nous fòrums, entre ells un a Girona al setembre.

Font: CCN