Ets un emprenedor? Tens un projecte en fase llavor o una startup? Necesites finançament per seguir creixent?

BANC pot ajudar-te a cercar finançament a través dels nostres inversors privats o de la tramitació de préstecs participatius.

emprenedors
Business Angels

Tenim inversors privats de diferents sectors:

  • Industrial
  • Agroalimentari
  • TIC
  • Tèxtil
  • Etc.
Préstecs finançament alternatiu

Tramitem préstecs de finançament alternatiu i assessorem els emprenedors

Per exemple, ENISA, ICF, SME Instrument, etc.

Programes de formació

Formem als emprenedors

  • Finances i inversió
  • Finançament alternatiu
  • Elevator Pitch
  • Comunicació i Màrqueting
  • Etc
Fòrums d'inversió

Organitzem fòrums d’inversió i reunions entre inversors i emprenedors.

Consulta les properes activitats i fòrums d’inversió

Investment Readiness (setembre 2017)

INVESTMENT READINESS BANC Setembre 2017   PRESENTA EL TEU PROJECTE DAVANT D’UN POOL DE MENTORS / INVERSORS!   A finals de setembre BANC farà una nova edició del programa Catalunya Emprèn. Seran quatres sessions, sense cost per l'usuari. Si estas interessat,...

4YFN Tel Aviv (5-7 September 2017)

4YFN Tel Aviv Experience // 5-7 SEPTEMBER 2017   4YFN is calling for the most innovative startups to apply and to join for the third edition at the DLD Innovation Festival taking place from 5 - 7 September 2017 in Tel Aviv, Israel! They will be taking a selection...

ASEBIO Investor Day (26 i 27 Setembre)

26 i 27 setembre, Asebio Investor Day. Presenta el teu projecte innovador biotecnològic als principals inversors   La xarxa BANC participarà al Asebio Investor Day i serà membre del Comitè Assessor avaluant els diferents projectes. ASEBIO Investor Day és un...

Finançament generat per startups: Equity + Préstecs de finançament alternatiu

Alguns dels emprenedors que han trobat finançament amb nosaltres

“Gràcies a BANC vàrem poder tancar la primera ronda d’inversió de 210.000€ per a la startup. Un Business Angel de BANC va actuar com a lead investor i posteriorment es van sumar un Venture Capital, ENISA i un altre Business Angel. L’analista de BANC que va liderar l’operació va facilitar i accelerar la negociació del pacte de socis amb tots els implicats (3 fundadors + 4 inversors professionals).”

Antoni G.

Billage

“Estem molt contents amb el servei i el suport que ha donat BANC a la nostra startup.  Ens ha  permès despreocupar-nos totalment de la tramitació del ENISA, fent un molt bon seguiment del procés. Destaco la relació personal i professional que ens han ofert els seus consultor per a trobar finançament.”

Juanjo V.

Orain Technologies

“Desde el primer momento entendieron nuestro modelo de negocio y necesidades, nos acompañaron en todas las fases hasta conseguir el objetivo planteado. Seguiremos contando con BANC, nuestra empresa crece y sus necesidades también, hay que rodearse de un equipo dinámico y profesional.”

Orlando P.

Ictiva

“BANC ens va ajudar molt a potenciar la cerca d’inversors i finançament durant les primeres etapes de l’empresa.  En aquell moment els Business Angels eren inaccessibles per a nosaltres, i ells ens van ajudar a tancar un acord. Aquella ampliació de capital, encara que  no va ser tan gran com les que realitzem a dia d’avui, va ser igual o més important per a la startup.”

Marc M.

Minoryx