Ets emprenedor? Tens un projecte en fase llavor o startup i necessites finançament per créixer?

BANC pot ajudar-te en la cerca de finançament a través dels nostres inversors o de la tramitació de préstecs participatius.

Business Angels

Tenim inversors de diferents sectors:

  • Industrial
  • Agroalimentari
  • TIC
  • Tèxtil
  • Etc.
Préstecs paticipatius

Tramitem ENISA, ICF Emprèn, ICO, etc.

El nostre rati d’èxit ens avala.
Programes formació

Formem als emprenedors.

  • Finances i inversions
  • Elevator Pitch
  • Comunicació i màrqueting
  • Etc
Fòrums d'inversió

Organitzem fòrums d’inversió i trobades entre emprenedors i inversors.

Consulta les properes activitats formatives o fòrums d’inversió

XXII Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ (6 de Juliol)

Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ El pròxim 6 de juliol, tots els emprenedors i inversors teniu una cita a Barcelona al Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ. És l’escenari de molt bons projectes empresarials i una jornada única per fer networking. Enguany, el Fòrum celebra la seva 22a...

Investment Readiness BANC 2017 (11, 13 i 18 Juliol)

ETS EMPRENEDOR I BUSQUES FINANÇAMENT PER AL TEU PROJECTE EMPRESARIAL?   INVESTMENT READINESS BANC Juliol 2017 PRESENTA EL TEU PROJECTE DAVANT D'UN POOL DE MENTORS / INVERSORS!     Curs i Formació subvencionada per a emprenedors, sense cost. Els emprenedors...

Finançament generat per startups: Equity + Préstecs Finançament Alternatiu

Algunes de les startups que han trobat finançament

 

“Gràcies a BANC vàrem poder tancar la primera ronda d’inversió de 210.000€ per a la startup. Un Business Angel de BANC va actuar com a lead investor i posteriorment es van sumar un Venture Capital, ENISA i un altre Business Angel. L’analista de BANC que va liderar l’operació va facilitar i accelerar la negociació del pacte de socis amb tots els implicats (3 fundadors + 4 inversors professionals).”

Antoni G.

Billage

“Estem molt contents amb el servei i el suport que ha donat BANC a la nostra startup.  Ens ha  permès despreocupar-nos totalment de la tramitació del ENISA, fent un molt bon seguiment del procés. Destaco la relació personal i professional que ens han ofert els seus consultor per a trobar finançament.”

Juanjo V.

Orain Technologies

“Desde el primer momento entendieron nuestro modelo de negocio y necesidades, nos acompañaron en todas las fases hasta conseguir el objetivo planteado. Seguiremos contando con BANC, nuestra empresa crece y sus necesidades también, hay que rodearse de un equipo dinámico y profesional.”

Orlando P.

Ictiva

“BANC ens va ajudar molt a potenciar la cerca d’inversors i finançament durant les primeres etapes de l’empresa.  En aquell moment els Business Angels eren inaccessibles per a nosaltres, i ells ens van ajudar a tancar un acord. Aquella ampliació de capital, encara que  no va ser tan gran com les que realitzem a dia d’avui, va ser igual o més important per a la startup.”

Marc M.

Minoryx