Al Centre Juvenil Badiu Jove de Badalona va tenir lloc el passat 13 de juny, la IV Jornada Barcelonès Jove, centrada en l’Autoocupació Juvenil en el sector creatiu i cultural.

La trobada tenia per objectiu formar als professionals de l’administració per a puguin donar suport i acompanyar els joves en el procés de creació de la seva pròpia empresa en el sector creatiu i cultural, així com conèixer programes existents i experiències d’èxit.

La IV Jornada Barcelonès Jove va estar organitzada pel Consell Comarcal del Barcelonès i els ajuntaments de Badalona, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet; amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

A l’apartat de “Taula d’experiències de treball en xarxa i experiències locals”, va participar Laura Vila, analista de projectes de Business Angels Network de Catalunya, que va explicar els diferents programes que duu a terme Business Angels Network de Catalunya, per assessorar i acompanyar als emprenedors del sector, en la recerca de finançament per tirar endavant els seus projectes empresarials.

Vídeo de la Jornada:

Font: barcelonesjoves.net